Over Creativo

Afspraak maken

Creativo Haarmode

Jouw uiterlijk onze aandacht.

Afspraak maken

Creativo Haarmode is een toonaangevende kapsalon in Emmen aan de rand van het centrum. Ons creatieve team heet je graag welkom in onze ruim opgezette kapsalon met een persoonlijk, professioneel advies onder het genot van een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee met iets lekkers. Meer dan alleen een kapsalon is onze visie! Wij denken verder dan alleen knippen. Het gaat om de uitstraling die bij je past. Wat bij je past maakt je mooi! Naast knippen, haarstyling en kleur kun je ook bij ons terecht voor hairextensions.

SPECIALIST IN

Het kappersvak is aan mode onderhevig en ontwikkelt zich continu. In ons vak ben je nooit uitgeleerd en blijven wij op de hoogte van de laatste trends en technieken via cursussen en trainingen van de merken waar wij mee werken. Voor haar en hoofdhuidproblemen, haarwerken/pruiken verwijzen wij je door naar Creativo Care.

Naar website Creativo Care

  • Specialist in knippen
  • Specialist in kleuren
  • Specialist in stylen
  • Specialist in bruidskapsel
  • Specialist in krulknippen
  • Specialist in extensions

Wij werken met

In onze kapsalon werken wij alleen met de merken waar wij helemaal achter staan. Hiermee kunnen wij de kwaliteit leveren waar wij naar streven. Onze producten zorgen ervoor dat wij je de mooiste kapsels kunnen geven. Wij stellen daarom graag de merken voor waarmee wij werken en hopen dat jij net zo enthousiast wordt. Een aantal van onze merken zijn: CHI, Biosilk, Great Lengths en American Crew.

Bekijk alle producten